ESSIE - CASHMERE BATHROBE





Iskrena da budem, dosadile su mi ove jesenje i zimske boje. Jedva čekam proleće za pastelne nijanse i leto za neonce. Kao što možete primetiti, skratila sam nokte, jer su ispucali, i u katastrofalnom su stanju, to je znak da moram ponovo da kupim Eveline 8in1, s kojim sam prezadovoljna.
Danas još jedna tmurna boja, kao što je i ovo vreme. Nijansa nosi naziv CASHMERE BATHROBE i pripada Essie jesenjoj kolekciji. Bazna boja je tamno siva i u sebi sadrži sitne srebrne šljokice.
Imaju 13,5 ml, tako da ih nećete lako potrošiti.


Formula je dosta tečna, ali stvarno nema nikakvih problema prilikom nanošenja. Imaju široku četkicu i nanošenje je veoma lako. Sa dva sloja se dobija potpuna prekrivenost. I moram da napomenem da nisam nanela nadlak, a da je lak izdržao sedam dana, da se ne iskrza, samo na jednom delu je mali komadić otpao, jer mi se tu lista nokat. Sve pohvale za trajnost.





Koristila sam:
  • Aura The strong hardener bazu 
  • Essie - Cashmere Bathrobe (dva sloja)
  • Ulje za zanoktice sa aromom kokosa 

Essie lakove možete nabaviti u Lilly i Dm drogerijama, po ceni od 950 din. Ovaj lak sam našla na rasprodaji i platila sam ga oko 450 din.

Da li i vi jedva čekate lepše vreme za neke vedrije lakove?

Do narednog posta ♥

Коментари

  1. O Bože, još jedan od Essia koji mi se sviđa, pa šta je to, poludit ću za Essie lakovima napokon haha :D Super ti stoji, meni se boja baš sviđa :)

    ОдговориИзбриши
  2. Dugo mi je bila na wishlisti ova boja, posebno zbog tih slatkih sitnih sljokica <3 jako je prigodna za ovo vrijeme slazem se s tobom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, zaista je poseban zbog sitnih sljokica.<3 Da, da baš je za ovo vreme :)

      Избриши
  3. Ja nemam ni jedan essie lak, nesto ne mogu izdvojiti novac za njega, a kod nas ga bas i ne vidim na nekom snizenju -_- Ovaj tvoj je predivan, svidja mi se nijansa :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. Pogledaj u korpicama sa snizenim proizvodima, ja sam skoro naletela na par snizenih essija iz nekih proslih kolekcija. I ako imas neki dm ili lilly koji je zabaceniji tu pogledaj. :)

      Избриши
  4. Predivan lak,essie imaju odlične lakove ali su skuplji :/ Moram baš izdvojiti pare da ga sledeći put uzmem :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se svidja. :) Zaista imaju, sve bih boje pokupovala, ali da, cena koči. Ako hoćeš baš ovu nijansu, moraš da pogledaš u onim korpicama kod kase ili gde stoje sniženi lakovi, jer je nema u stalnoj ponudi. :)

      Избриши

Постави коментар

Hvala što ste izdvojili vreme da napišete komentar :)

Популарни постови