BURT'S BEES BALZAMI ZA USNE



Znam, ni ja ne volim, nešto preterano, da čitam o proizvodima koji nam nisu dostupni, ali moram da vam prenesem svoje utiske o BURT'S BEES balzamima za usne.Dolaze u malom, žutom pakovanju, a po poklopcima se razlikuju. Svi imaju po 4,25 grama, ne testiraju se na životinjama i 100% su prirodni.


Meni najomiljeniji, a i najružniji (trenutno) po izgledu je BEESWAX LIP BALM.
Ima miris peperminta, ne prejak, taman koliko treba da se oseti. Ima efekat hlađenja, koji mnogo volim kod njega. Toliko je prijatan na usnama, jako lepo ih neguje, ne otežava ih i ne ostavlja onu ružnu, belu crtu. Odličan proizvod!
Sastav: cera alba (beeswax, cire d'abeille), cocos nucifera (coconut) oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, mentha piperita (peppermint) oil, lanolin, tocopherol, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, glycine soja (soybean) oil, canola oil (huile de colza), limonene


Onaj koji najmanje volim je sa medom. On takođe lepo neguje usne, prijatan je na usnama, ne ostavlja belu crtu, ali njegov miris nikako ne mogu da podnesem, previše mi je jak miris meda. Ništa lošiji nije od prvog, što se tiče nege. Za razliku od njega ne sadrži pepermint i nema efekat hlađenja.
Sastav: cera alba (beeswax, cire d’abeille), helianthus annuus (sunflower) seed oil, cocos nucifera (coconut) oil, lanolin, aroma (flavor)*, mel (honey, miel), tocopherol, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, glycine soja (soybean) oil, canola oil (huile de colza), benzyl benzoate, coumarin. *natural flavor



I poslednji, ali i ne lošiji od ostalih, je sa narom. Proizvod je crvene boje, ali se boja ne prenosi na usne. Nema efekat hlađenja kao ni onaj s medom. Takođe se odlično pokazao, jako lepo neguje usne i ostavlja prijatan osećaj na njima, ne ostavlja ružnu belu crtu. Ima prijatan citrusni miris.
Sastav: helianthus annuus (sunflower) seed oil, cera alba (beeswax, cire d'abeille), cocos nucifera (coconut) oil, ricinus communis (castor) seed oil, lanolin, aroma (flavor), punica granatum (pomegranate) oil, tocopherol, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, glycine soja (soybean) oil, canola oil (huile de colza), carmine, benzyl salicylate, cinnamal, citral, eugenol, geraniol, hydroxycitronellal, limonene, linalool 
Beeswax (with vitamin E & peppermint)
HONEY ( with VITAMIN E)

POMEGRANATE
  
Nije ni čudo što su ove mazalice toliko poznate u svetu. Imaju jako dobar sastav i fenomenalno neguju usne, smatram da bi ljudima sa izrazito suvim i ispucalim usnama ovi balzami odgovarali. Sa pravom su mi najbolje mazalice za usne. Ako budete u prilici da ih nabavite, znajte da nećete pogrešiti. Ja sam svoja dva primerka dobila iz Amerike, dok sam jedan našla u Müller-u u Švajcarskoj. Ne znam kakvo je stanje sa zemljama u regionu.


Da li ste probali neki od BB balzama za usne? Kako ste zadovoljni njima? Da li delimo isto mišljenje?

Do narednog posta♥

Коментари

  1. Da li znas mozda cenu ovih balzama?Ima ih jako puno i svi su razliciti i kad bih kupovala ne bih znala koji uzeti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kada se prevede u naše din, cena je bila oko 400-500 din. Ja bih za početak uzela ovaj obični, tj. Beeswax, konkretno na slici ovaj izguljeni :D

      Избриши
    2. Pa nije bas ni jeftin za tako mali proizvod :) Drugarica ima u crnom pakovanju ali oni ostavljaju boju na usnama kaze da su njoj omiljeni kako nega tako i boja koju dobije na usnama.Al ti su oko 8e tako mi je nesto rekla.Da li smatras da su dobri za zimski period kad nastupe hladniji dani pa i sneg :) ?

      Избриши
    3. Nisam probala te u boji, ali verujem da su dobri. Meni su se super pokazali i preko zime, odličnu negu pružaju. Imaš moju toplu preporuku. :)

      Избриши
  2. Zaista nema boljih. Bilo koji da sam probao bio je fantastičan.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Hvala što ste izdvojili vreme da napišete komentar :)

Популарни постови