New In #2



Prošlo je dosta vremena od poslednjeg posta o novitetima, nisam imala želju da pišem o njima ni sama ne znam zašto. Dosta proizvoda sam kupila od poslednjeg New In posta, ali ću vam predstaviti samo one koje sam kupila u poslednjih mesec, dva. Pa da počnemo.


JESSA losion za intimnu negu - Kupujem ga već peti put. Odličan je, ne izaziva nikakve iritacije, ima blag miris i povoljan je. Cena je 200 din, sad je u DM - u na popustu i košta oko 160 din.
Balea micelarnu vodu nisam još isprobala, javiću vam još utiske. Cena 320 din.
Balea losion za lokne sam isprobala samo dva puta, a to nije dovoljno da steknem kompletan utisak o proizvodu. Nisam oduševljena, videćemo još kako će se pokazati. Cene se ne sećam, nije iznad 300 din. Balea dvofazno sredstvo za skidanje šminke nisam još isprobala. Cena je 150 din.

YSL Black opium parfem sam dobila za rođendan. Oduševljena mirisom, naravno ne znam kako da vam ga opišem. Miris mi je više za hladnije dane, pa ga čuvam za to vreme.
KOOZMETIK krema za masnu kožu lica - spemam poseban post o ovoj kremici, cena u Srbotrade apoteci je dosta povoljnija kao što možete videti na slici, 1733 din.
Avon planet spa Perfectly Purifying maska za lice - koristila sam je samo jednom, tako da ne mogu da kažem više o njoj.

Uzela sam na sniženju dva Essie laka, prvi je Madison ave-hue, a drugi Bikini so teeny. Ovi lakovi pripadaju starim kolekcijama, pa sam ih našla na sniženju u korpici koja stoji na kasi u Dm - u. Ovim roze lakom nisam preterano zadovoljna, u roku od jednog dana se krene skidati sa ćoškova noktiju. Loreal 330 - FUCHSIA PALACE, obožavam ovaj lak, prelepa nijansa. Uzela sam i Alverde serum i ulje za negu zanoktica jer su mi nokti previše čvrsti tj. kruti. Pa smatram da treba više da ih hidriram, koristila sam ih više puta, ali nemam utisak da je bolja situacija. To ću videti sa dužim koršćenjem.


U Lilly drogerijama su Essence proizvodi, koji izlaze iz asortimana, na sniženju. Uzela sam ova dva karmina u nijansama 03 COME NATURALLY (levo) i 05 COOL NUDE (desno). Oduševljena sam sa 03 brojem, prelepo stoji na mojim usnama, sad mi je žao što nisam uzela barem još jedan. Cena oko 150 din. Essence lquid ink eyeliner sam uzela da vidim da li liner stoji lepo na mojim sitnim očima. Tako da ga nisam imala duže na očima od 10 min. Kaže da je vodootporan, nije. :D
Veryme maskara iz Oriflame, volim mnogo ovu maskaru. Za nekih 200 dinara dobijete odličnu maskaru, koja lepo izvuče trepavice, a da ih ne slepi, ne preslikava se nigde. ODLIČNA!
Sephora cream lip stain u nijansi 03, prelepa nijansa, negde između crvene i roze. Nisam je još nosila na usnama. Javiću utiske. Cena 1210 dinara.


To bi bilo to za ovaj post. Kako vam se sviđaju moji noviteti? Za koji od ovih proizvoda želite recenziju?

 Do narednog posta♥

Коментари

Постави коментар

Hvala što ste izdvojili vreme da napišete komentar :)

Популарни постови