Crvena klasika

Crveni nokti, klasika, nešto što nikad nisam volela. Ali vremena se menjaju, kao i mi. Poslednjih mesec dana, ako me pratite na instagramu na mojim noktima možete videti samo crvenu boju.

 Postala sam opsednuta crvenim noktima, iskrena da budem, ne znam kako se to dogodilo. :D
Pogledajte dva predloga crvenog laka za nokte, koje mnogo volim, iz dva različita cenovna ranga.

 OPI- Cajun shrimp, veoma lepa svetlo crvena boja, pokrivenost se dobija sa dva tanja sloja, brzo se suši, ima sjajnu završnicu. Ja posedujem samo bebice OPI, tako da je četkica mala, ali nemam nikakvih problema sa nanošenjem. Topla preporuka!

 ISABELLE DUPONT-417, vrlo slična prethodnoj boji, veoma mala razlika se vidi uživo, savršena pokrivenost se dobija sa dva sloja, takođe. Brzo se suši i završnica je između polumat i jako slabe sjajne završnice. Ima standardnu četkicu i nanošenje je jednostavno. Takođe, topla preporuka!

Isabelle Dupont lakove možete naći u lokalnim, manjim parfimerijama i na pijacama. Cena je ne verujem viša od 100 rsd. OPI lakove možete nabaviti u Prima apotekama, cena je oko 1000 rsd.

Da li vi volite da nosite crvenu boju na noktima? Da li imate neki crveni lak da mi preporučite kojim ste opsednuti?

Do narednog posta♥


Коментари

  1. U poslednje vreme mi je omiljeni crvendać Bing Cherry (China Glaze) :) Malo je hladniji i tamniji od ovih rekla bih, ali vredi ga pogledati.

    ОдговориИзбриши
  2. Nokti su ti savseniiiiI! Prelepa nijansa :) <3

    ОдговориИзбриши
  3. essence fame fatal, Catrice Bloody Marry To Go i jedan od Gabrinija crveni - to volin. Do ti jedna crvena hladnog, plavog podtona :D Nisan ni ja veliki fan, bit ću, uskoroBožić i to. :D Oba ti laka lipo stoje, meni je privlačniji ovaj sa privlačnijom cijenom :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo su lepi catrice i essence predlozi, sad sam ih guglala. Volela bih da probam neki Catrice lak, uvek sam ih zaobilazila kad sam bila u prilici da kupim neki Catrice proizvod, ne znam zašto. :D ii mnogo bih volela da i mi imamo Catrice štand u Srbiji. jooj Božić i novogodišnji manikirii :D

      Избриши

Постави коментар

Hvala što ste izdvojili vreme da napišete komentar :)

Популарни постови