AKVABENT Aktivni kiseonik

O aktivnom kiseoniku se u poslednje vreme dosta govori, a danas vam prenosim moje utiske o njemu.
Primena Akvabent aktivnog kiseonika je široka. Može da se koristi za negu problematične kože, za dezinfekciju vode, kod povreda i rana, umirivanje kože nakon depilacije, kod infekcija grla, kod otklanjanja neprijatnog mirisa nogu...
Koristim Akvabent aktivni kiseonik za negu kože lica. Kao što znate, imam problem sa bubuljicama (koji sam dosta uspela da saniram), ali i dalje su mi potrebni proizvodi koji će mi pomoći u borbi sa njima, aktivni kiseonik mi tu dosta pomaže. Čim ga naprskam na lice odmah se javlja osećaj prijatnosti, osveži kožu i ostavlja je blistavom. Posle par prskanja bubuljica aktivnim kiseonikom, one se povuku.
Posle depilacije ga koristim i zahvaljujući njemu nemam više iritacije kože u vidu crvenila i peckanja.
Tokom leta mi je bio spas za rashlađivanje i ujede od komaraca. Svaki ujed komarca bih dva puta naprskala aktivnim kiseonikom i ujed bi nestao, svrab nisam ni osetila. :)

Poslednjih par dana sam baš prehlađena, grlo me je jako bolelo i imala sam smetnje noću da spavam. Obloge od rakije, streptolete, čajevi, supice, ništa mi nije pomagalo. Dok nisam pročitala da bih mogla da naprskam grlo sa aktivnim kiseonikom, posle prvog prskanja mi je odmah bilo lakše, lakše sam gutala, a posle 3-4 prskanja, rešila sam problem sa grlom.

Na slici možete videti da je raspršivač odličan. I da, mala napomena, miris aktivnog kiseonika podseća na miris sirćeta, nije uopšte jak i odmah izvetri.

Sve u svemu, odličan proizvod, koji bi trebalo svako domaćinstvo da poseduje.

Cena: 445 rsd, u Srbotrade apoteci.

Da li vi koristite aktivni kiseonik i kako ste zadovoljne njime?

Do narednog posta ♥

Коментари

  1. Obožavam ga, jedan proizvod sa toliko namena! Poslednja koju sam otkrila jeste da pomaže kada mi se pojave afte, brzo ih sanira. Baš drago što i tebi odgovara!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da nisam još čula da nekome ne odgovara ovaj proizvod.
      Hvala ti što si mi otkrila da pomaže i kod afti, značilo mi je. :D

      Избриши
  2. 4x8 sheet metal prices near me - Tetanium Art
    4x8 sheet titanium ring metal prices near me - Tetanium titanium strength Art. Product Description. A large is titanium a conductor part of the reason I'm on the prowl is because I'm titanium necklace in columbia titanium jacket the gambling world.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Hvala što ste izdvojili vreme da napišete komentar :)

Популарни постови