New In #1


Danas Vam predstavljam prozvode koje sam kupila u proteklom periodu i prve utiske o njima.


INSIGHT (dry hair) - šampon za kosu, nisam ga još uvek probala, ali sam pročitala dosta dobrih recenzija o njihovim šamponima, a i generalno proizvodima za kosu. Ne sadrži silikon, mineralna ulja, parabene i druge štetne sastojke. Cena 590 dinara za 1l.
BABY LOVE WASCHGEL - gel za kupanje od glave do pete, takođe ne sadrži razne štetne sastojke, dugo sam planirala da kupim ovu kupku, ali uvek zaboravim na nju, pročitala sam dosta dobre kritike i za nju. Cena 400 dinara za 500 ml.
Balea oil repair - balzam za kosu, već sam ga koristila i bila sam prezadovoljna, tako da sam rešila da ponovim kupovinu. Cena oko 260 dinara.
Palmolive feel glamorous - gel za tuširanje, ima sitne gromuljice koje bi trebale da vrše piling, ali nema ih dovoljno i jako su sitne za tu funkciju, ali svakako prijaju koži i miris je prelep. Cena oko 250 dinara.
Ziaja - losion za telo, koristila sam ga jednom, dosta je gust, prelep miris ima i koža mi ostaje dugo prelepa posle nanošenja ovog losiona. Cena oko 350 din.
Nivea happy time - gel za tuširanje kojem se vratim svakog leta, kupujem ga samo zbog mirisa i osećaja dok se tuširam sa ovim gelom, miris me podseti na neke stare uspomene. Čudna sam, priznajem :D Cena 180 dinara.
Jessa intimni gel - već sam ga koristila, zadovoljna sam njime, prijatan i blag miris ima, nikakve iritacije mi nije izazvao. Cena oko 200 dinara.
Olea smilje - mleko za telo, odlična nega, mislim da ima dobar sastav, ali miris mi se nikako ne dopada, mnogo mi je težak i guši me. Cena oko 200 dinara.

AVON krema za lice SPF 30 - Blag i prijatan miris, ima zaštitni faktor 30, za sad je dobra kremica, nije ništa izazvala na licu. Cena 500 dinara.
AVON light moisture - Gel krema kojom sam oduševljena, hladi i umiruje mi kožu, veoma osvežavajuća, odlična za ovaj period i super jeftina. Cena oko 150 dinara.
Orea uljani skidač laka - Mnogo je dobar, meni je bolji od toliko hvaljenog Dahlia (narandžastog) uljanog skidača. Cena ispod 100 dinara.
Balea višenamenska kremica - Prelep miris maline, nega je fina, ništa preterano, ali za ruke je super. Cena 120 dinara.
Essie hide and go chic - Deo prolećne kolekcije za 2014. godinu, naišla na ovaj lak na rasprodaji po ceni od 450 dinara.
Golden Rose RC 76 - Kreč beli lak, dugo sam ga tražila u lokalnoj parfimeriji nikad ga nisu imali, čak su mi govorili da Rich Color kolekcija nema kreč beli lak, a ja znam da ima. :D Našla sam ga na štandu ispred DM-a u Ušću. Cena 160 dinara,
Essence gel olovka za oči ( 06 cocoa bean) - Jako pigmentovana i lako se nanosi, piše da je vodootporna, nije :D ali je jako dugotrajna. Cena 310 dinara.
Sleek OH SO SPECIAL - Toliko sam dugo gledala ovu paletu, razmišljala da li da je kupim ili ne, kad sam konačno rešila da je kupim, nije je bilo na stanju, sačekala sam deset dana i konačno naručila je. Stigla je sutradan, tako da sve pohvale za Makeup plazu. Cena 1400 dinara+ dostava 320. Više utisaka će biti u nekom od narednih postova.

Kako Vam se sviđaju moji noviteti? Da li želite o nečemu posebno da pišem? Šta ste Vi lepo ovog meseca kupili?

Do narednog posta♥

Коментари

  1. Ja koristim Insight šampon preko godinu dana, obožavam ga. Koristim odudše onaj za svakodnevno pranje jer je blag dosta a ja sam osetljiva. Super im je i maska za suvu kosu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Krenula sam da koristim šampon, za sada nije loš, videćemo još da li mi odgovara. :D
      Hvala na preporuci, planiram da probam i njihove maske. :)

      Избриши
  2. Sleek-ova paleta je divna! Kao i svi tvoji noviteti! :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Hvala što ste izdvojili vreme da napišete komentar :)

Популарни постови