Empties #1


Danas prvi post koji nije vezan za nokte, uskoro će ih biti više. Pišem o proizvodima koje sam u skorije vreme potrošila i moje utiske o njima.


Nivea pure & natural body milk - Prvo mleko koje sam imala od Nivee i veoma sam zadovoljna njime, lagane teksture, prijatnog mirisa, veoma brzo se upija, lepo mi nahrani kožu. Super proizvod, kupila bih ga ponovo.
Dush das Winter Beauty gel za tuširanje - Ima lep, nežan miris, koji ne guši za razliku od sledeća dva. Nisam primetila da mi je isušio kožu. Možda bih ga kupila ponovo, ali nije ništa poseban.
Dush das Magnolia gel za tuširanje - Ne sviđa mi se miris, nije ništa poseban, ali kad sam potrošila polovinu imala sam osećaj da me ovaj gel usmrdi, a to mi se nikad nije dešavalo sa Nivea ili Dove gelovima. Nije mi isušivao kožu. Ne bih ga kupila ponovo.
Olana gel za tuširanje - Ima cvetan miris, koji je jako lep kada ga mirišem iz bočice, ali nažalost i od njega sam imala osećaj da me usmrdi. Nije mi isušio kožu. Ne bih ga kupila ponovo.
Oriflame Pure skin scrub face wash / Avon 3u1 sredstvo za čišćenje lica(zeleni) - U ambalaži od Oriflame umivalice sam držala ovo Avonovo sredstvo za čišćenje lica. Solidan proizvod, nije mi napravio nikakav haos na licu, ali nisam bila zadovoljna kako mi očisti lice tj. ne očisti ga. Neću ga kupiti ponovo.
Avon cocoa butter krema za ruke - Ova kremica je meni super, a i generalno Avonove kreme za ruke su mi odlične. Veoma brzo se upija i fino mi nahrani ruke. Miris je nešto što mi se ne sviđa, na početku mi je bio super, a kasnije mi se zgadio, a znam da moje drugarice obožavaju ovaj miris, tako da je to samo do mene. Evo sad kad njušim ovu kremu, opet mi je miris lep, ne znam šta se sa mnom događa. Kupila bih je ponovo.

Still Jennifer Lopez parfem - Nisam dobra u opisivanju parfema. Ovaj parfem sam imala dugo, miris je jako lep, prijatan, blag i izuzetno ženstven. Ne traje dugo na koži, ali nije ni da odmah ispari. Sve u svemu, jedan jako lep parfem koji bih kupila ponovo.
The raspberry kiss losion za telo - Nega nije ništa posebno, veoma brzo se upija i ima prelep miris. Samo zbog mirisa bih kupila ponovo ovaj proizvod.
Garnier dezodorans - dobar dezodorans, sada prelazim na one bez aluminijuma, tako da ga neću ponovo kupiti.
Deesse of Switzerland scrub - Ovaj piling je odličan! Veoma sam bila zadovoljna njime, odlično očisti kožu. Na mom licu nikakve promene nije izazvao. Ima malo grublje čestice, pa sam ga ređe koristila, ali definitivno bih ga kupila ponovo.
Oriflame studio artist foundation - Puder koji je veoma tečan, ima slabiju pokrivnu moć, moje lice ima fleke od bubuljica koje on nije mogao da prekrije. Ima SPF 15, što mi je jedino bilo dobro. Neću ga kupiti ponovo.
Oriflame ABSOLUTE concealer for eyes - Nije mi se svideo ovaj korektor, ništa nije mogao da prekrije, koristila sam ga samo da bih ga potrošila, srećom nije isušivao predeo ispod očiju. Ne bih ga kupila ponovo.
Shiseido ibuki moisturizer - Nisam nešto oduševljena, kremica je OK. Na Jasminovom sajtu sam pročitala da ova krema koriguje nepravilnosti na koži kao što su proširene pore, akne i bubuljice, grub izgled kože. Ništa od toga nisam primetila. Ovo je mini pakovanje od 10 ml, a full size od 50 ml košta 7300 din, mislim da je cena nerealnaAvon cocoa butter lip butter - za usne ga nisam koristila jer mi se nije svideo, ali za zanoktice mi je bio odličan. Kupiću ponovo ovaj proizvod, ali sa drugim mirisom.


Kao što vidite, veoma sam bila vredna sa balzamima za usne, rešila sam da ih više ne gomilam. Videćemo koliko ću uspeti u tome.

Baby lips - Čuveni i toliko hvaljeni Baby lips. Za mene veliki promašaj, nega nikakva, miris je lep i to je jedino što valja kod ovog proizvoda. Ovaj plavi neću kupiti ponovo, možda crveni samo zbog boje.
Alverde - Po meni najbolji od svih ovih, cena je veoma pristupačna, nega odlična, sigurno ću ga kupiti ponovo.
Rosal (roze) - Mnogo bolji je bio pre, valjda su menjali sastav tim balzamima. Ostavlja ružnu belu liniju. Kupiću ga ponovo, ako vrate stari sastav.
Rosal (plavi) - Malo bolji slučaj je sa ovim, izgledalo je kao da radi posao. Ništa posebno, ne verujem da ću ga kupiti ponovo.
Rosal (žuti) - Dosta je stariji od svoje braće, ali i mnogo bolji. Veoma sam bila zadovoljna njime, nega mi je bila super. Kupila bih ga ponovo da ga negde ima.
Labello pink guava - Nisam zadovoljna njihovim balzamima. Ovaj ne neguje uopšte, ostavlja malo boje na usnama i to je to. Ne bih ga kupila ponovo.

Kao što vidite, dušu sam im izvadila. :D

Eveline 8in1 - Spas za moje nokte, počela sam da ga koristim posle izlivanja noktiju i mnogo mi je oporavio nokte. Bili su u stanju raspada. Već sam ga kupila ponovo, odličan proizvod.
Seche Vite top coat - U početku kad sam ga koristila nisam bila preterano zadovoljna, jer mi je manikir trajao kraće nego inače. Sjaj koji daje je fenomenalan. Posle nekog perioda počela sam opet da ga koristim i mnogo, mnogo bolji mi je bio. Verovatno ću ga kupiti ponovo.
Twenty one lak za nokte (br.15) - Veoma dobar lak za cenu od 100 i nešto din. Kvalitet je super, punu boju dobijem i sa jednim slojem. Kupila bih ga ponovo.

To bi bilo to, mislim da je ovo najduži post koji sam do sad pisala.
Kako Vam se čini? Da li biste čitali još postova koji nisu posvećeni manikiru? Da li smo koristili neke iste proizvode?

Do narednog posta♥

Коментари

  1. Анониман2. мај 2015. 12:30

    Meni su dusch das kupke odlicne, za tu cenu, kao i Treacle moon losioncic :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da se tebi svidjaju. Meni je konkretno smetao miris kod roze, dok mi je druga bila ok. A losioncic presavrseno mirise :)

      Избриши
    2. Анониман2. мај 2015. 17:01

      Da, ona malo smrducka :D Probaj DD od badema, divno mirise. Vanilu i kokos nisam nasla.

      Избриши
    3. Hocu, hvala ti na predlogu. :)

      Избриши
  2. Blog je izvrstan, puno dobrih saveta i informacija taman kolko treba. Sve pohvale.
    Ja sam na pocetku blogovanja, bavicu se raznim temama, od sminkanja, raznih tutorijala na youtubu o kombinacijama odece, pravljenju zanimjive odece, pravljenja frizura,, "kako da..." uradite i napravite nesto kod kuce a da ne morate da potrosite ni dinar, putovanja, gde kupiti za manje novca... Svasta nesto interesantno. Ukoliko zelite da budete u toku onoga sto vam spremam, PRATITE MEEEE NA http://endicores88.blogspot.com/ :-*** <3 <3 <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno na lepim recima :-* ♥
      Puno srece u nastavku blogovanja, poseticu tvoj blog :)

      Избриши

Постави коментар

Hvala što ste izdvojili vreme da napišete komentar :)

Популарни постови