EMPTIES #3

Nema me dugo, znam, neću da se trudim i nalazim izgovore zašto ne pišem. Pisaću
kad imam potrebu, jer je ovo moj kutak za odmor i ne želim da se silim i pišem kada nisam raspoložena za to. Poslednji post je bio o proizvodima koje sam potrošila, a danas će biti reči, takođe o njima. Dosta proizvoda se nakupilo, jer sam sad u fazi "čišćenja". Ne želim više da skupljam proizvode i da ih gomilam kao hrčak. Jer ne osećam se dobro kada znam da imam hrpu nekih proizvoda koji stoje, skupljaju prašinu. Trudim se da potrošim sve rezerve pre nego što kupim novi proizvod. Da ne dužim više i onako će post biti predugačak.


ŠAMPONI ZA KOSU I GELOVI ZA TUŠIRANJE 

INSIGHT anti - frizz i dry šamponi koji ne sadrže sulfate, mineralna ulja, parabene, silikone... Prvo sam koristila DRY šampon i bio mi je dobar, ne peni puno, lep, prijatan miris, providne je strukture. Do poslednje četvrtine nije bilo nikakvih iritacija niti bilo čega, a posle je krenula da mi se stvara perut. Nisam bila sigurna da li je do šampona ili nešto nije u redu sa mojim organizmom. Sledeći sam uzela ANTI- FRIZZ, da ne bude isti šampon, možda mi se kosa navikla. Međutim i sa njim mi se stvarala perut.  Sa GARNIERovim sam imala isti problem. Kasnije mi je majka rekla da je najverovatije u pitanju genetika, tako da nije do šampona. Generalno svi šamponi su mi dobro prali kosu i kupila bi ih ponovo.
Sve kupke sa slike bih kupila ponovo, ne znam ni zašto čuvam ta pakovanja. Svi imaju lep miris. Palmolive posebno volim zbog sitnih čestica, koje rade blagi piling.

ZIAJA losion za telo - Ima prelep miris, mene podseća na šlag i onda mi dodje da se pojedem :D Losion je jako gust, treba mu više vremena da se upije, što je meni smetalo, jer tokom zime mi treba nešto što će odmah da se upije da mogu bez problema da obučem pidžamu. Nije loš losion, ali me nije ni oduševio. Možda bih ga kupila ponovo.
JUVENA body spray- Kupila bih ga ponovo. Lep, letnji miris, podseća na voćkice, piše da je sa narom, ma da ne znam koliko taj miris liči na nar. :D
AVON krema za ruke- Volim njihove kreme, stalno ih koristim. Već sam kupila dve nove i takođe sam prezadovoljna. Kod ove mi je malo smetao miris, nije loš, ali nije ništa posebno.
ORIFLAME all-over make-up remover - Imala sam ga jako dugo, ne znam da li ga ima i dalje u prodaji. Odličan proizvod za skidanje šminke. Koristila sam ga samo za skidanje šminke očiju i fenomenalno radi posao. Nije mi dodatno isušivao područje oko očiju. Kupila bih ga ponovo.
Balea i Nivea dezodoransi-  Balein sam opet kupila, nije baš sjajan proizvod. Nema aluminijumske soli, zato ga ponovo kupujem, ali ne pruža preterano veliku zaštitu. Uglavnom je to slučaj sa "zdravim" dezodoransima. Nivein je bio dobar, ali mislim da ovaj, konkretno ne može da se nađe u Srbiji.
FENJAL losion- Uzela sam tester pakovanje da bih ga isprobala i ostala sam oduševljena. Ima prelep miris i odlično neguje kožu. Kupila sam i veće pakovanje.

MONODERMA C10 -  Ovaj preparat je posebno pogodan za tretman kože sa diskoloracijama, hiperpigmentacijskim flekama i fotooštećenjima kože. Očekivala sam mnogo od ovog proizvoda, da će mi ublažiti fleke na licu koje imam od akni. Makar malo, jer sam pročitala pozitivne recenzije od mnogih blogera. Međutim nikakve rezultate nisam videla, jedino što sam mogla da primetim je to da mi se koža peruta od ovih kapsula. Neću kupiti ponovo!
Balea višenamenska kremica, kupujem ih iznova i iznova. Super su mi za tu cenu. (130 din.)
AVON clear skin maska za lice- Maska koja mi odlično čiti pore, bolje i od žute Freemanove. Koža bude jako lepa nakon ove maske, sjajno očšćena. Kupiću je ponovo!
AVON light moisture - Jako lagana kremica, gel strukure, pogodna za masnu kožu jer je neće dodatno mastiti, odlična za letnji period i ima prelep miris. Za cenu od oko 150 din, super kremica. Kupila bih je ponovo!
ALVERDE ulje od divlje ruže - Za zimski period mi je ovo ulje bilo odlično. Na vlažnu kožu uveče nanesem na lice, sutradan koža bude premekana. Nikakve iritacije na mojoj osetljivoj koži nije izazvalo. Kupila bih ponovo!

Nisam osoba koja voli parfeme, prskam ih samo po odeći. Nikako ne znam da opisujem mirise. Mogu da kažem da bi ih kupila ponovo, jer mi savršeno odgovaraju. Lancome (hypnose) mi je više za zimu, dok je GIORGIO ARMANI (acqua di gioia) više za leto.

VERYme baza - Sasvim solidna baza za taj novac. Ne produži nešto puno trajanje šminke, ali je ipak produži. Neću je kupiti ponovo.
ESTEE LAUDER Sumptuous Extreme maskara - Do sad najbolja maskara koju sam probala. Formula je odlična, dugo stoji na očima bez razmazivanja. Malo teže se skida. Jako lepo produži moje trepavice i da im volumen koji one nemaju. Četkica je ogromna, pa mi je na početku bilo malo otežano nanošenje jer imam sitne oči. Definitivno cu kupiti full size.
OPI Cajun Shrimp - više o ovom laku sam pisala u ovom postu. 3,75 ml je meni potrajalo dugo, odličan kvalitet laka. Kupila bih ga ponovo.
MAYBELLINE Dr.Rescue top coat - ODLIČAN! Daje jako lep sjaj, proizvod mogu da potrošim do kraja a da se ne zgusne. Već sam kupila drugi. A možda bude više reči o ovom tc u narednim postovima.
Sve proizvode sa ove slike bacam jer su se usmrdeli i promenili strukturu. Sjajevi su Dior, Estee Lauder i Clarins, svi su mi bili dobri i žao mi je što ih bacam. Dok MAYBELLINE great lash maskaru bacam jer mi je očajna, sama formula nije loša, ali ta četkica mi je toliko slepljivala trepavice da to nije normalno.
I nešto, na šta sam mnogo ponosna, jesu potrošeni balzami za usne.


Burt's and bees - O njima sam pisala u ovom postu, odlični su mi i kupovaću ih ponovo.
CARMEX - ODLIČAN! Hidrira i neguje usne. Kad se nanosi javlja se blagi osećaj hlađenja. Dugo se zadržava na usnama. Neću ga uzimati ponovo zbog sastava, jer prelazim na one prirodnije. (Možda i pokleknem jer mi je stvarno odličan bio :D )
Labello lip butter - Koliko proizvoda ima u ovoj metalnoj kutijici! Trebalo mi je dosta vremena da bih sve potrošila. Neću ga kupiti ponovo zbog sastava. Fino hidrira usne, ne ostavlja beli film na usnama i mnogo mi je bolji od maline, iako imaju isti sastav.

To bi bilo sve. Dosta se prozvoda nakupilo, trudiću se da bude više postova sa manje proizvoda, jer ovo zna da izmori.

Da li ste koristili neke od ovih proizvoda i kako ste bili zadovoljni njima?

Do narednog posta♥

Коментари

Постави коментар

Hvala što ste izdvojili vreme da napišete komentar :)

Популарни постови